Interne Konkurrencer og Rekorder

Der findes en række interne konkurrencer og rekordlister i Søborg Sportsfisker Klub.

HUSK at tilmelde dine fisk til Rekordudvalget (se Hvem – Hvad – Hvor listen), hvis de skal indgå i de løbende konkurrencer og på rekordlisterne!!!

Alle pokaler uddeles på generalforsamlingen í februar.

Point på Havture
Der gives point for deltagelse og fangster på alle havture med Søborg Sportsfisker Klub. Det medlem der opnår flest point i løbet af et kalenderår får en pokal, der bliver uddelt på generalforsamlingen i februar. Det er turlederens ansvar at pointene bliver videregivet til Rekordudvalget, men det er altid en god idé holde øje med de løbende pointlister i Topøjet og komme med indsigelser hvis man er uenig.
Point på Kystture
Der gives point for deltagelse og fangster på alle kystture med Søborg Sportsfisker Klub. Det medlem der opnår flest point i løbet af et kalenderår får en pokal, der bliver uddelt på generalforsamlingen i februar. Det er turlederens ansvar at pointene bliver videregivet til Rekordudvalget, men det er altid en god idé holde øje med de løbende pointlister i Topøjet og komme med indsigelser hvis man er uenig.
Største torsk (fanget)
Det medlem der fanger den største torsk i Danmark, i løbet af et kalenderår får en pokal, der bliver uddelt på generalforsamlingen i februar. Fisken kan fanges på klubture eller på private ture. Fisken skal tilmeldes hos Rekordudvalget (se Hvem – Hvad – Hvor listen) med vægt, længe, dato og fanger for at deltage i konkurrencen.
Største havørred/laks fra kysten
Det medlem der fanger den største havørred/laks direkte fra kysten i Danmark løbet af et kalenderår får en pokal, der bliver uddelt på generalforsamlingen i februar. Fisken kan fanges på klubture eller på private ture. Fisken skal tilmeldes hos Rekordudvalget (seHvem – Hvad – Hvor listen) med vægt, længe, dato og fanger for at deltage i konkurrencen.
JK Pokalen
Jørgen Karlsen pokalen er en evigt vandrende pokal, som bliver tildelt den som fanger den største havørred eller laks på Sjællands Odde i løbet af året. Sjællands Odde er defineret som følger, fra Klint havn og op forbi Ebbeløkke videre til Odden havn og ud til Gniben, derfra på Sejerø siden ind til Søndervang forbi Overby og ind til Vikingeborgen. Fisken kan fanges på klubture eller på private ture. Fisken skal tilmeldes hos Rekordudvalget (se Hvem – Hvad – Hvor listen) med vægt, længe, dato og fanger for at deltage i konkurrencen. Pokalen bliver uddelt på generalforsamlingen i februar.
Aborre Pokalen
Er en evigt vandrende pokal, der bliver tildelt den der fanger den største aborre i løbet af året. Dette være sig på enten privat eller klub ture. Fisken skal den tilmeldes til hos Rekordudvalget (se Hvem – Hvad – Hvor listen) med vægt, længde, dato og fanger for at deltage i konkurrencen. Pokalen bliver uddelt på generalforsamlingen i februar.
Rekordlister
Vi har følgende rekordlister i Søborg Sportsfisker Klub:
  • Ferskvand i Danmark
  • Saltvand i Danmark

Rekordlisterne bliver løbende trykt i Topøjet.